pyetje? largohen

Ju jeni një emigrant në Zvicër dhe keni një pyetje ligjore

Përkufizimi

Ju jeni i/e emigruar në Zvicër, ju përjetoni dhunë në jetën e çiftit tuaj dhe keni pyetje në lidhje me çeshtjet juridike ? Kontaktoni pa hezituar :