En cas d’urgence Police 117 | Ambulance 144

Dhuna psikologjike

DHUNA PSIKOLOGJIKE

Përkufizimi

Në ambjente private ose në publik
Fyerje, fjalë denigruese apo nënvlerësuese, poshtërime, klithma, kërcënime mbikëqyrje dhe kontroll, ngacmime, keqtrajtim (për shembull i kafshëve), thyerje e objekteve me synimin për ta frikësuar tjetrin/tjetrën.
Quitter le site (touche esc) Poser une question
Retour au sommet